Inscripcions Obertes.

Bones a tothom,

A partir d’avui ja teniu obertes les inscripcions per la Cursa Poblats Ibèrics 15.9Km, la cursa popular 9.9km i la Caminada!!!.

trialera_baixada_alDesprès de sis edicions, aquest any hem renovat tota la cursa i la caminada, s’ha modificat el circuit de la cursa popular i la caminada, i s’ha afegit la cursa principal amb més km i més desnivell, i per descomptat encara més corriols dels que tant ús agraden.

A més dels serveis de guarda roba, vestuaris, dutxes i tiquet d’entrada a la piscina; aquest any trobareu servei de massatge per tots els corredors al finalitzar la cursa.

I per no oblidar els mes petits tindran una cursa infantil gratuïta , que de ben segur faran córrer algun pare al darrere.

També trobareu una nova i interessant oferta del bar-restaurant Montflorit, un menú per 7.5€  així ús podreu quedar a dinar (amanida+botifarra amb guarnició+gelat+1 consumició) i un altre tiquet d’entrada gratuïta a la piscina, així esperem que vingueu amb tota la família i gaudiu d’un dia de cursa, de menjar i de piscina d’estiu!!!.